20 januari 2022

Koop thermorol aan lage prijzen in een groothandel

1 min read
thermorol

Wil je thermorol kopen voor in je winkel? Dat doe je het best in een groothandel. Op die manier kan je heel wat geld uitsparen. Door grote aantallen in één keer te kopen, geniet je namelijk van een scherpere prijs. En thermorollen heb je niet snel te veel!

Wat is het verschil met een kasarol?

Voordat je thermorollen koopt, is het handig om te weten wat het verschil is met de klassieke kassarollen. Zo weet je wat er voor jou de beste keuze is. Thermorollen zijn eigenlijk kassarollen gemaakt uit thermisch papier. Door de verhitting van het papier wordt er een afdruk op gemaakt. Dit heeft als grote voordeel dat er geen inkt moet gebruikt worden.

thermorol

Thermorollen zijn dus iets duurder dan gewone kassarollen, maar komen uiteindelijk goedkoper uit. Het nadeel is dan weer dat dit soort papier makkelijker kreukt. Daarnaast kan de afdruk vervagen in een warme omgeving of bij wrijving.

Kassarollen zijn gemaakt uit gewoon papier en bestaan net zoals thermorollen in verschillende uitvoeringen. In dit geval heb je wel meer keuze op vlak van kleuren en afmetingen. Er zijn zelfs kassarollen die reeds bedrukt zijn. Bij het gebruik van een klassieke kassarol heb je nog inkt nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *